Vanzari Case / vile - DOBROESTI

Pret:
349.000
Suprafata
294 mp
Bai
5
Dormitoare
3
Pret
349.000
Locatie
Ilfov - Est
Zona
Dobroesti
Agentie
Alfamar Grup Imobiliare
Dormitoare
3
Bai
5
An constructie
2013

Va prezentam spre vanzare o casa moderna cu 7 camere, construita in stil mediteranean, D+P+1E, cu o suprafata de 294mp, construita pe un teren de 500mp si care este impartita astfel:
La demisol avem garaj de 37mp cu loc pentru 2 masini, o camera tehnica unde este amplasata si centrala termica, o baie de serviciu, o spalatorie si o camera ce este folosita ca birou.
La parter avem un hol mare la intrare, livingul impreuna cu diningul, o bucatarie cu loc pentru luat masa, o baie de serviciu si dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing. Din living se iese pe o terasa de 21,5mp amenajata cu pergola, terasa ce se inchide iarna.
La etaj sunt 2 dormitoare, un dormitor cu baie proprie, dressing si o terasa de 12,5mp si un dormitor cu baie proprie si terasa de 8,5mp. Tot la etaj mai este o camera folosita ca birou.
Curtea este amenajata cu gazon, pomi si flori, piesa de rezitenta fiind o piscina incalzita, cu o suprafata de 30mp(7,5x4).
La construirea casei proprietarii au fost cat se poate de atenti la detaliile tehnice, functionalitate, consum redus de energie si nivel mic poluare, casa detine Cetificat de Performanta Energetica clasa A.
Sistemul de iluminat este LED integral cu intrerupatoare touch control. Sistemul de aspirare AEG este unul centralizat, cu prize pe fiecare nivel.
Climatizarea este facuta cu o pompa de caldura Mitsubishi cu ventiloconvectoare Climatoveneto, termostate Siemens si panouri solare pentru apa calda menajera.
Obiectele sanitare din bai sunt de la Grohe si Villeroy&Boch.
Bucataria este utilata cu electrocasnice SMEG Italia.
In dormitoare este montat parchet de pluta, in bai este parchet teak, parchet din stejar masiv in living, holuri si pe scara interioara.
Tamplaria la etaj este Salamander- tripan, la parter este tamplarie din lemn exotic, acelasi lemn care a fost folosit si pentru usa de la intrare.
Casa se afla amplasata in cartierul de vile nou construite din Dobroiesti in proximitatea unui parc si a lacului, la 1 minut de mers pe jos de statia de autobuz si Maxi Taxi, in apropiere de Supermarket-ul Mega Image, la o distanta de doar 10 minute pana la Mega Mall.
(ID: 315648686 / Cod: CV0313968)

  • Alarma
  • Termopan
  • Centrala proprie