Vanzari Case / vile - ANTIAERIANA, RAHOVA

Pret:
490.000
Suprafata
273 mp
Bai
3
Dormitoare
3
Pret
490.000
Locatie
Cartiere
Zona
Antiaeriana
Agentie
Alfamar Grup Imobiliare
Dormitoare
3
Bai
3
An constructie
2000

Alfamar Grup Imobiliare va prezinta o proprietate exclusiva, spatioasa si solida, situata la intersectia Sos. Antiaeriana, Sos. Alexandriei si Sos. Bucuresti Magurele. Proprietatea este formata din 2 corpuri unite, unul pe 3 niveluri(P+2E) si unul pe un singur nivel(parter) si situata in imediata apropiere a intersectiei 13 Septembrie- Drumul Sarii- Antiaeriana. Zona in care este amplasata are o infrastructura foarte dezvoltata, asa incat nu nici nu ai nevoie de autoturism pentru a ajunge la centre comerciale, farmacii, unitate medicala, terase si zone de agrement. Terenul pe care a fost construita proprietatea are deschidere la doua strazi paralele, strazi foarte linistite, curate, cu multa vegetatie si vecini prietenosi.
Casa a fost finalizata in anul 2000 si este construita pe grinzi de beton cu inchideri perimetrale din caramida si cu izolatie de 10 cm are in componenta in cele 2 corpuri: 5 camere spatioase- 2 dormitoare mari+ 1 dormitor mai mic, o camera de zi si un living foarte spatios, 3 bai, dresinguri si spatii de depozitare, doua balcoane si o terasa. La parter avem un salon, un hol generos, o baie de serviciu, bucatarie cu loc de luat masa, bucatarie ce comunica cu ce-a de-a doua bucatarie din corpul mic, unde mai avem un dormitor mic si o baie. La etajul 1 sunt 2 dormitoare mari cu dressing propriu, o baie mare cu jacuzzi, un balcon si dressing pe hol. Etajul al doilea este un open space de 50mp cu bar si o terasa de 27mp.
Finisajele de lux sunt atent selectionate pentru a obtine confortul dorit. Parchetul are o grosime de 2cm atat in camere cat si pe treptele scarii interioare si este fabricat din Mahon (import Africa), gresia este ST Augustino (import Italia). Climatizarea este asigurata prin cele 2 centrale si aere conditionate, dimensionate in functie de suprafata pe care o radiaza.In pret este inclus mobilierul, dressingurile si toate electrocasnicele mari.Cea de-a doua bucatarie este nemobilata, dar are cumparate absolute toate electrocasnicele necesare utilarii complete a unei bucatarii.
Proprietatea are o gradina cu suprafata de 140mp, amenajata cu gazon, o multitudine de soiuri de trandafiri si pomi fructiferi, terasa si gratar zidit din piatra naturala.
Daca sunteti in cautarea unei case cu mult confort si calitate, intr-o zona cu liniste si vegetatie, aceasta ar putea fi chiar casa dumneavoastra! Va invitam sa vizionati!
(ID: 315683102 / Cod: CV0340082)

  • Ac
  • Alarma
  • Usa metalica
  • Termopan
  • Centrala proprie