Vanzari Garsoniere - DRUMUL SARII, 13 SEPTEMBRIE

Pret:
54.000
Suprafata
37 mp
Pret
54.000
Locatie
Semicentral
Zona
Drumul Sarii
Agentie
Alfamar Grup Imobiliare
An constructie
2022

Alfamar 84 Residence- 13 Septembrie este amplasat in zona 13 Septembrie- Drumul Sarii- Petre Ispirescu- Antiaeriana, în imediata vecinătate a Prosper Plaza, hypermarket Kaufland, Carrefour, Vulcan Value Centre, Parcul Sebastian, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport în comun și mari centre comerciale.
Noul proiect imobiliar Alfamar 84 Residence- 13 Septembrie dispune de garsoniere, studiouri si apartamente cu 3 camere, spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe.
Materialele folosite in finisarea apartamentelor sunt alese in urma experientei echipei noastre pentru a oferi clientilor atat o buna comportare in timp si intretinere usoara cat si pentru a realiza spatii cu un design ce va reflecta personalitatea fiecarui client. Astfel veti putea alege intre placari ceramice, parchet, mocheta, vopsele lavabile sau decorative cu diverse nuante si texturi pentru a va amenaja un apartament exact pentru gustul dumneavoastra. Se ofera consultanta gratuita in amenajarea apartamentelor, in alegerea finisajelor fiecarei camere si in conceperea obiectelor de mobilier aferente. Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Puteti achizitiona un loc de parcare subteran la pretul de 10.000 euro TVA inclus, sau parcare supraterana la pretul de 5.000 euro TVA inclus.
Termene finalizare:
- termen finalizare construcţie iulie 2022.
Pretul este pentru plata anticipata. (ID: 315703202 / Cod: AV0357519)